Blogger tarafından desteklenmektedir.

Contact us

RSS

Mein Großes Wimmelbilderbuch

"Deniz'in Kitapları" kategorisiyle kitaplarımızı kayıt altına almaya devam ediyorum. 

Mein Großes Wimmelbilderbuch: Geçen sene Almanya'ya geziye gittiğimizde 3-5 €'ya aldığımız kitaplardan biri. Almanca yazıyor olmasını önemsememiştik; çünkü resimleri çok güzeldi. Hem kapak ve hem iç sayfalarında yüzlerce çizim var. Hepsinde aslında bir konu var ve konuyla ilgili iç içe geçmiş çok hoş çizimler var. Bu kitabı görür görmez çok sevmiştim, sonrasında Deniz de çok sevdi. "Almanca kitabım" diyor. Her sayfadaki resimlerle ilgili dakikalarca konuşuyoruz. Kitabı alalı yedi ay oldu, sürekli de bakıyor olmamıza rağmen daha yeni fark ettiğim çizimler görüyorum hala. 

Özellikle bu sayfasını çok seviyoruz. Bir kaza anı ve sokakta olan bitenlerin olduğu bu sayfada onlarca detay var. İşçilerin hazine sandığı bulması, adamın acı su (soda) içmesi, trafik ışıkları (ki Deniz ilk defa bu kitapla öğrendi kırmızı ışıkta durulması gerektiğini), biberonu düştüğü için ağlayan bebek vs. neler var neler...



Diğer sayfaları da çok güzel, her birinde farklı olaylar var. Tren istasyonu, anaokulu, başka bir sokak, çiftlik vb. sayfalar da var. 




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Oyunumuzu beğendiniz mi? Görüşlerinizi bekleriz.